Propostes Esportives

Roca del Corb
Sant Honorat

Aquesta ruta ens portarà a conèixer unes curioses formacions rocoses, caprici de l’erosió. Visitarem construccions sota les balmes, memòria d’un passat agrícola no massa llunyà, i podrem gaudir de les vistes d’un dels paisatges més atractius del Prepirineu català.

No et perdis l'ermita romànica més petita de Catalunya

Més informació

Castell-Llebre

Vistes espectaculars sobre la vall del Segre

Una caminada apta per a totes les edats que ens permetrà descobrir l’ermita de Santa Maria de Castell-Llebre i el romànic d’entorns rurals com el nostre. A través d’una còmoda pista de terra, rodejarem les espectaculars parets del Roc de Rombau i de la Roca dels Moros fins a la popular ermita.

Més informació

Coscollet

Imponents cingleres cauen a plom sobre el pantà d’Oliana

Es tracta d’un cim amb molt bones vistes que limita el terme de Peramola i Coll de Nargó. S’hi pot anar a peu o en bicicleta, la dificultat és més elevada degut al desnivell i també al temps que es triga en completar la ruta.

Més informació

La catedral

Una gran balma situada sota el coll de Mur

Si ens endinsem dins de la zona del Corb podem veure aquesta magnífica cavitat càrstica formada per l’acció de l’aigua amb restes d’ocupació humana, un espai on la gent de Peramola s’amagava durant la guerra civil.

Més informació

Roc de Rombau o Roca dels Moros

Representacions de pintura rupestre

El Roc de Rombau, o Roca dels Moros, un massís rocós situat al nord de Peramola, alberga l’únic element de l’Alt Urgell catalogat com a Patrimoni de la Humanitat. Una zona molt popular per l’escalada que ens permetrà contemplar les vistes més espectaculars de la zona del Segre Mitjà. Podrem visitar el jaciment arqueològic i les pintures rupestres.

Més informació

Clot de font viva

Agradable passejada fins al brollador natural

El Clot de Font Viva és un brollador natural on l’aigua salta per entre les esquerdes de la roca coberta de molsa. Un raconet màgic on podem gaudir del soroll de l’aigua i la màgia de la vegetació local tot fent una caminada de dificultat baixa.

Més informació

El puig de Sant Marc

Itinerari geològic

Una zona amb un encant industrial on hi podem descobrir les antigues restes de les mines de bauxita que van funcionar durant el segle passat a Peramola.

Més informació

Camí de les fonts

Itinerari circular, còmode i ben senyalitzat

Recorregut circular d’aproximadament 2km que permet una agradable i tranquil·la passejada mentre descobrim el casc antic i algunes de les fonts més properes al poble de Peramola.

Més informació

Parets i moles de Sant Honorat

Un gran massis conglomerat

Les moles del Corb i de Sant Honorat són un conjunt de magnífiques formacions de conglomerat farcides de parets, agulles, canals i barrancs que fan que siguin idíl·liques per la pràctica d’aquest esport.

Més informació

Contrafort de Rombau

Meca de l'escalada d'alta dificultat

L’anomentat Contrafort de Rombau, és una paret plena de vies d’escalada d’una qualitat elevadíssima i unes línies que satisfan amb escreix els desitjos dels escaladors més fanàtics.

Paret de les dues

Més informació

Via ferrada Regina

Amb una dificultad de 4 sobre 5+

ACTUALMENT ESTÀ TANCADA

La via Regina és una de les ferrades més populars de Catalunya per la seva longitud (4km) i la seva dificultat.

Pla de Tragó

Gaudiu dels camins de terra que uneixen els espais del parcel·lari agrícola

Podeu sortir de Peramola, Tragó o Nuncarga i descobrir els camins rurals per la zona del reg de Peramola. També podeu parar a visitar les granges i els camps agrícoles florits a la primavera i veure els animals autòctons de la zona.

Castell-Llebre

Descobriu el romànic acompanyats de la bicicleta

A través d’una còmoda pista de terra, rodejarem les espectaculars parets del Roc de Rombau i de la Roca dels Moros fins arribar a la popular ermita.

Volta circular
El Corb, Cortiuda
i Castell-llebre

És una de les rutes de BTT més exigents

Ruta de dificultat alta, però amb una varietat increhible de paisatges i de desnivells. Ruta per un entorn amb uns paisatges sense comparació. La Roca del Corb i la Serra de Sant Honorat, quan els has vist ja no els oblides mai.  Gaudiu de la ruta!

Més informació

Volta Peramola

+ salvatge
+ trail
+ aventura

És la cursa de tots, per això hem intentat tenir en compte el nivell i preferències de cadascú per fer de la Volta Peramola un esdeveniment on tothom hi tingui cabuda. Per aquest motiu em dissenyat recorreguts assequibles per tothom on posar a prova les vostres cames!!!

Més informació

BTT Tragó rodalies

Emplaçament privilegiat

La cursa transcorre per muntanyes de roca monserratina amb unes vistes increïbles tot rodejant diversos monuments del romànic pirinenc.

Més informació